onsdag 21 juli 2010

Gröna Lund´s nya säkerhetschef!

Var på Grönan m Knutssons. Skitkul, tills vi landade med Insane och ser att någon snott Heidi´s väska hon lagt på anvisad plats (utan att de tar ansvar såklart).

Det är ju bara typ 8 eller 12 andra som åkt precis tidigare och landar medan vi e i banan som kan ha gjort det. Alla fotas när man kommer ner så jag sprang direkt till fotodisken och bad att få bläddra igenom. Och där är säkert tjuven. Två tjejer sitter med lånade extra jackor och håller för ansiktet så att man inte ska se deras ansikten. Att man inte har en lite videokamera som filmar hyllorna man lägger väskan i när det fotas och filmas överallt där man kan sälja en fånig åkbild till turister.

Spärrade allt direkt (även Razmus Id och telefon). Satte in nytt lås i lägenheten imorse, 4 lax. Vid 11.30 hittade personalen Heidi´s länsade väska. Det mesta utom sånt kids kan sälja var kvar.

Well, nu har jag sagt upp mig, köpt ett lasersikte, ljuddämpare, en liten kebabsåg och en packe buntband. Från och med nu anmäler inte Gröna Lund tjuvar. Vi tar hand om det själva nu.

1 kommentar:

  1. Ni får gärna komma hit och strimla kidsen som inte kan låta bli och sabba den helt nyrenoverade lekparken här bredvid. Kommunen har satsat stort och gjort en temapark på Linnea i målarens trädgård, med EU-godkända snubbelytor och allt. På noll sekunder så är det nån som sabbat repstaketet, gungorna och eldat upp den konstgjorda gräsmattan. Va
    faaaan... har dom inget bättre att göra?
    Inte utan att man känner sig som en gammal käring men det är så j-a korkat.

    SvaraRadera