söndag 22 augusti 2010

4way

Fan va kul det är.

onsdag 18 augusti 2010

I väntans tider...



Regn, rusk och skitväder.
vi e svintaggade men vädret håller oss nere...

onsdag 4 augusti 2010

Tunnelträning

E lite spänd inför mitt första tunnelcamp. Sjukt kul skall det bli. Jag tränar siffernamnen på blocken, Jag vill inte göra Felix pissed off för att jag glömde vilket block som var 7 (buddies).

Självklart kommer det att case-as för första tunnelcampet osv. Men det blir i Gryttjom efter SM. The Chimney Pot - Gryttjom here we go!

tisdag 3 augusti 2010

"Snusk"surfar på jobbet...

Sitter med stor internationell reklamkamanj för sprit...
Skådisen i filmen har precis som vi andra vuxit, åldrats och fått barn (2 st...) och har inte riktigt det decolatage (cleavage) som modellbilderna i boken...

ut på nätet googla cleavage och namnet och vips så finns det massor med grymma hyllor i sökfönstret. Hahaha, jag väljer en skönbild och tracka, morphar och får dit i varje klipp i hela filmen. En rå-tuttig 47-åring gör nu reklam för sprit.

Jag e så jävla bra på tuttar! fast att jag mer och mer blir "the old hottie saver" börjar bli lite sådär. Jag vet att det kommer låta lite gubbsjukt nu; -När kan jag få jobba med modeller/skådisar/popstjärnor som inte behöver retuscheras så in i helvete? Kom igen, jag har redan bevisat att jag kan få vad som helst att se bra ut.
Och dessutom visat hela stan´s freelancers samma grej.

jag borde få göra annat...

På torsdag blir det vindtunnel!

måndag 2 augusti 2010

Funderar på ett par nya dojjer

Så fula att man bara måste ha ett par...