onsdag 28 juli 2010

Rålis skatepark

Var och inspekterade idag. Dety går fort framåt nu. Hade kameran med och tog lite bilder. Andrea har dock min minneskortläsare så bilderna får bli en annan gång. Coolt och stort blir det men jag saknar den där dedikerade poolen (jag vill härmed starta en insamling till kakel högst upp) som inte kommer vara lekplats för allehanda sparkstöttingsungar med lattepappor som hävdar barnens rätt till att använda anläggningen då föräldrarna också minsann betalar skatt.

Som i skidhopps-parkerna där man ska fota sina 2´5 åringar på baksidan av hoppen och vi som ibland vågar oss över får kasta oss åt sidan för att inte mosa ungen.

Alla ska med men man måste ha lite känsla för feeling liksom.

puss!

söndag 25 juli 2010

Jobbe?

Idag rensade vi startbanan i timmar. All sten ska bort så att även Caravanen trivs på fältet. Som tur var var det skitväder och GEE på väg till Norge för lite Emma-service. Snabbast och bäst gick det att plocka med händerna...

Försökte kratta och med spade etc men ett schysst handjob är svårt att slå.Sedan spred vi ut gruset/stenarna på parkeringen och fyllde igen en del hål på vägen.
Fan vad vi har haft väder med oss iår. Inte en enda Tandem har behövt åka hem utan att hoppa. Regnet i lördags började 18.05. Lite is på 4000m men vi tog de sista 3 lifterna till 3400m så slapp vi det.

SF börjar resa sig ordentligt.


onsdag 21 juli 2010

Gröna Lund´s nya säkerhetschef!

Var på Grönan m Knutssons. Skitkul, tills vi landade med Insane och ser att någon snott Heidi´s väska hon lagt på anvisad plats (utan att de tar ansvar såklart).

Det är ju bara typ 8 eller 12 andra som åkt precis tidigare och landar medan vi e i banan som kan ha gjort det. Alla fotas när man kommer ner så jag sprang direkt till fotodisken och bad att få bläddra igenom. Och där är säkert tjuven. Två tjejer sitter med lånade extra jackor och håller för ansiktet så att man inte ska se deras ansikten. Att man inte har en lite videokamera som filmar hyllorna man lägger väskan i när det fotas och filmas överallt där man kan sälja en fånig åkbild till turister.

Spärrade allt direkt (även Razmus Id och telefon). Satte in nytt lås i lägenheten imorse, 4 lax. Vid 11.30 hittade personalen Heidi´s länsade väska. Det mesta utom sånt kids kan sälja var kvar.

Well, nu har jag sagt upp mig, köpt ett lasersikte, ljuddämpare, en liten kebabsåg och en packe buntband. Från och med nu anmäler inte Gröna Lund tjuvar. Vi tar hand om det själva nu.

måndag 12 juli 2010

Biaritzträningen stilstudie

Nackapoolen e både hemsk, hård och skitkul.

Men ack so jobbigt man får ta i för att vara kvar på brädan. Man kan få hur mycket fart man vill.. Här kommer en liten sightseeing...
Go Pro på framfotsvristen...

söndag 11 juli 2010

Dawnpatrol 04.30

Tänkte att det är dags att börja paddelträningen inför Biaritz nu. Sagt och gjort, efter en lite barsväng med Gibson och en Bernsrunda där Linda och Sabine hakade på blev det en barbakasväng i Riddarfjärden.Man måste ju åtm försöka ställa sig...
Upp igen...

torsdag 1 juli 2010

Pension


Idag skulle mor min blivit pensionär om hon levde. 67 bast. Strandbergs mormor fyllde 103! igår. Själv blir jag 47 snart, shit vad tiden går.

Kollofrissa

Det blev ohållbart med det risigaste linet på den goaste snubben. Nytt försök med fin hästsvans till 50årsdagen påbörjas 1 sept.


Det var säkert inte säker heller att flyga omkring med hår kring bärremmar och reservflikar. Nu får jag njuta av mina egna flikar istället. ;)